مانیتور
نمایش دادن همه 13 نتیجه
خرید مانیتور (صفحه نمایش)
خرید مانیتور یا صفحه نمایش بخشی از اجزای سخت افزاری کامپیوتر است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که توسط کابل اطلاعات گرافیکی پردازش شده تصویر را در نمایشگر خود نشان میدهد. مانیتور کامپیوتر شباهت زیادی به تلویزیون دارند با این تفاوت که کاربرد نمایشگر مانیتور این است که اطلاعات گرافیکی را با رزولوشن بالا در صفحه نمایش نشان میدهد.
قیمت مانیتور کامپیوتر بسته به طراحی و اجزای سازنده و اندازه و تراکم نقاط (به آن وضوح صفحه نمایش یا رزولوشن گفته می شود) متفاوت است و دو عامل اصلی هستند که در قیمت و کیفیت تصاویر نمایش داده شده بر روی مانیتور را تعیین می کنند.
انواع مانیتور کامپیوتر
• مانیتور LCD کامپیوتر
این نمایشگرها که به نمایشگرهای کریستال مایع نیز معروف هستند، کوچک (4 سانتی متر) هستند و فاقد لامپ تصویر هستند. این به این دلیل است که سلول های کریستال مایع برای تشکیل LCD ها مونتاژ می شوند. برای مشاهده واضح تصویر در این مانیتورها، باید آنها را مستقیماً مشاهده کنید. در غیر این صورت وضوح تصویر کاهش می یابد و دید خوبی نخواهید داشت. طبیعتاً گوشه های تصاویر این مانیتورها روشن تر است. خطر ظاهر شدن پیکسل های سوخته بر روی صفحه نمایش مانیتورهای LCD بزرگترین عیب آنهاست.
• مانیتور LED کامپیوتر
مانیتورهایی که از دیودهای ساطع کننده نور برای نمایش تصویر استفاده می کنند مشابه نمایشگرهای LCD هستند اما به آنها مانیتور LED می گویند.
لیست قیمت انواع مانیتور گیمینگ و کامپیوتر
• مانیتور عادی
اکثر مردم از مانیتورهای عادی به صورت روزانه برای سیستمهای خانگی و اداری استفاده میکنند. برای کارهای معمول روزانه مانند مرور وب، خرید آنلاین، تماشای فیلم، تایپ مقالات و سایر کارهای غیر تخصصی، این نمایشگرها مناسب هستند. شرکت های سازنده امکانات چندان حرفه ای را در این مانیتورها لحاظ نمی کنند زیرا کاربران از آن ها کیفیت تصویر و دقت رنگ بالایی را انتظار ندارند و کارشان با یک سری امکانات اولیه آغاز می شود. در نتیجه قیمت نسبتاً پایین در مقایسه با سایر انواع مانیتورها دارند.
• مانیتور حرفه ای
مانیتورهای حرفه ای بر خلاف مانیتورهای معمولی دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که آنها را برای بازی، طراحی حرفه ای و ویرایش عکس و فیلم ایده آل می کند. این مانیتورها اغلب از اندازه مانیتورهای استاندارد فراتر می روند و همچنین کیفیت صفحه نمایش، توزیع رنگ و کنتراست بسیار بالاتری نسبت به مانیتورهای استاندارد دارند. بدون شک قیمت مانیتور کامپیوتر در نتیجه این بهبود کیفیت بالا می رود و برای تهیه یک مانیتور حرفه ای برای بازی یا ویرایش عکس و فیلم باید پول بیشتری خرج کنید.
• مانیتور خمیده
این نوع مانیتور برخلاف مانیتورهای استاندارد، صفحه نمایش تخت ندارد و در هر دو انتهای آن دارای انحناهایی است. با کمک این قابلیت می توانید صفحه نمایش را بهتر کنترل کنید و کاملا در تصویر غوطه ور شوید. انواع مختلفی از مانیتورهای منحنی وجود دارد و افرادی که نیاز به دید واضح تری از اکشن در بازی دارند یا می خواهند کارهای حرفه ای انجام دهند معمولا از آنها استفاده می کنند. علاوه بر این، مانیتورهای منحنی در اندازه های بزرگتر هستند و به دلیل نحوه تولیدشان، قیمت بیشتری نسبت به همتایان تخت خود دارند.
• مانیتور لمسی
با پیشرفت تکنولوژی صفحه نمایش لمسی، نسل جدیدی از مانیتورهای کامپیوتری به نام مانیتورهای لمسی به خانواده انواع مختلف مانیتور پیوستند. البته اکثر مانیتورها هنوز بدون قابلیت لمسی ساخته می شوند زیرا کاربران کامپیوتر هنوز از این فناوری استقبال نکرده اند. هیچ کس به طور منظم از این نمایشگرها استفاده نمی کند. آنها فقط در شرایط خاص مانند فروشگاه ها، کلاس های درس و موسسات آموزشی استفاده می شوند.
ویژگی های مانیتور خوب که باید به آنها توجه کرد:
• اندازه صفحه نمایشگر
طبیعتاً کار با صفحهنمایش بزرگتر آسانتر است، اما نمایشگرهای بزرگ هم فضای بیشتری را اشغال میکنند وهم گرانتر هستند. نسبت تصویر، که به اندازه صفحه نمایش مربوط می شود، نیز عنصر مهمی است که هنگام خرید باید در نظر گرفته شود.
• رزولوشن
طبیعتا کیفیت محتوای در حال پخش با وضوح صفحه نمایش افزایش می یابد. PPI (پیکسل در هر اینچ) واحدی است که برای اندازه گیری رزولوشن استفاده می شود. در حال حاضر چهار رزولوشن تصویر 1440P، Full HD، HD و 4K جزو محبوب ترین مشخصات صفحه نمایش هستند.
• نوع پنل
در انواع مانیتورها سه نوع پنل به کار برده می شود که عبارت اند از: پنل Twisted Nematic یا TN، پنل Vertical Alignment یا VA و پنل In-Plane Switching یا IPS.
هر کدام از این پنل ها دارای کیفیت های منحصر به فردی هستند، اما پنل IPS که دارای سطح خوبی از دقت رنگ و کیفیت نمایش و همچنین زاویه دید گسترده تر (اغلب 178 درجه) است، بیشترین استفاده را در انواع مانیتورها دارد. . به همین دلیل، اگر به یک ویژگی منحصر به فرد نیاز ندارید، توصیه می کنیم یک پنل IPS برای صفحه نمایش خود انتخاب کنید.
• مدت زمان پاسخگویی
زمان پاسخگویی مدت زمانی است که طول می کشد تا پیکسل های مانیتور از یک رنگ به رنگ دیگر تغییر کنند. هرچه این فرآیند سریعتر اتفاق بیفتد، تصویر واضحتر روی صفحه نمایش داده میشود و شبح و تاری کمتر میشود. تولید مثل متوقف می شود. برای بازیکنان مشتاق و رقابتی، این معیار اهمیت بیشتری دارد و باعث تسریع در تصمیم گیری می شود. از آنجایی که این بازه زمانی بر حسب میلی ثانیه (ms) اندازهگیری میشود و به سرعت حرکت میکند، زمان پاسخ بهتر با کمترین مقدار ممکن تعیین میشود. اگر به بازیهای ویدیویی اهمیتی نمیدهید، میتوان به این معیار وزن کمتری داد و در صورت تمایل میتوان به آن اولویت کمتری داد.
• نرخ تازه سازی
نرخ تازه سازی تصویر سرعت تعویض فریم هایی است که نمایشگر در یک ثانیه انجام می دهد و با واحد هرتز نشان داده می شوند.هرچه تعداد فریمهای بیشتری در یک ثانیه توسط نمایشگری با نرخ تازهسازی بالاتر بهروزرسانی شود، تصویر صافتر و بدون لرزش خواهد بود. اکثر صفحه نمایش های امروزی دارای نرخ به روز رسانی 60 هرتز هستند، اگرچه ما شروع به دیدن نمایشگرهای سطح بالاتر با نرخ به روز رسانی 144 هرتز کرده ایم که به طور طبیعی می تواند تصویر صاف تری ارائه دهد.
• اتصالات
یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب یک مانیتور خوب تعداد پورت ها و اتصالات است. هر چه یک مانیتور پورت های بیشتری داشته باشد، سیستم های بیشتری می تواند به آن متصل شود. محبوب ترین پورت ها برای اتصال نمایشگر به کامپیوتر یا سیستم های دیگر شامل پورت های HDMI، VGA و Display هستند. بنابراین نمایشگر با پورت های بیشتر جذاب تر خواهد بود. با این حال، با توجه به افزایش استفاده از پورت های HDMI در انواع دستگاه های اندروید و ویندوز، باید در مورد قرار دادن این پورت بر روی مانیتور احتیاط بیشتری کنید.